fundacio@fundaciomossos.cat

NOTÍCIES DE LA FUNDACIÓ

NOVETATS

CALENDARI SOLIDARI 2024

CALENDARI SOLIDARI 2024 El passat 10 de novembre de 2023 es va presentar el Calendari solidari 2024 del cos de Mossos d’Esquadra al Circuit de

Llegir més

Junts, som IMPARABLES!

Junts, som IMPARABLES! La Fundació Mossos d’Esquadra ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Aquest acord estableix els termes de col·laboració mútua

Llegir més

La Fundació visita el grup MIFAS

A principis de novembre, la Fundació Mossos d’Esquadra va visitar el Grup MIFAS ubicat a Girona. Es tracta d’una entitat que treballa per a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. Treballen perquè les persones que pateixen aquestes discapacitats puguin viure amb independència, en exercici dels seus drets i en plena integració social.

Llegir més

Conveni amb la Fundació Catalana Síndrome de Down

La Fundació Mossos d’Esquadra i la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar la inclusió laboral de persones en situació de discapacitat intel·lectual.
D’acord amb això, la Fundació Mossos d’Esquadra acollirà en pràctiques una persona usuària del servei d’Inclusió Laboral de la FCSD per ajudar a la difusió interna de les diferents campanyes que es duguin a terme.

Llegir més